Топ 5 бои за ова лето: Изгледајте како милион долари! (ФОТО)

Додека сите сакаме да купиме облека со потписи на познати дизајнери, сепак е уште поважно да совладаме трикови за основен стил.

Ако ја следите модата, сигурно сте запознаени со боите што ги преплавија модните писти за пролет – лето 2020 година.

Иако можеби немаме пари да ги купиме работите што ги видовме на модните писти, секогаш можеме да се свртиме кон помали бутици, како и на продавници со ланци, кои вклучуваат слични форми, исечоци, материјали и секако бои во нивната сезона! Нијанси кои се на списокот на модни дизајнери се совршени за летни денови .

 

 

 

 

(Visited 252 times, 1 visits today)