Том Харди напиша трогателно писмо за разделбата со своето куче

Љубовта кон кучињата на Том Харди е документирана неколку пати на црвениот тепих.

На премиерата на The Drop, Харди се појави со питбулот Зоро. Го видовме и Вудсток на премиерата на “Legenda” во 2015 година.

Актерот Том Харди му напиша писмо на своето починато куче!

Есеј посветен на кучето, Харди започнува со драматична епизода во која опишува како тој од сцена снимјаќи фил тргнал кон  автопатот да спаси животно “Да таму се тркалат по улицата во пропаст. Кучето одлучи да тргне право кон мене, а во мракот, само ја видов неговата насмевка и слушнав среќно лаење. Мислев дека тоа не е куче”.

Харди го спаси Вуди во 2011 година, кога кучето имало 11 месеци. Во простувањето на своето милениче, тој напишал дека е ангел и најдобар пријател. Тој одлучи да го нарече Вудсток. Потоа напишал дека ова веројатно е најомиленото куче во Холивуд и опишало неколку забавни ситуации. Во еден од нив се опишува како Вуди јадеше измет.

Актерот напишал дека кучето сакало да лови патки, ама не знаело да плива па Том честто го вадел од вода.. Тој додаде дека Вуди има 73 на листата на “највлијателните животни” на списанието “Време”.

Вуди умрел по кратка и агресивна болест. Том Харди го завршува писмото: “Те сакам повеќе отколку што можам да кажам со зборови.” “Трчај со Макс и со ангелите.” “Ќе те видам кога ќе одам таму.” Те сакам со сето срце, ти благодарам “.

 

Facebook Comments
(Visited 82 times, 1 visits today)