Тешко е кога некој оди толку млад! Зорица Брунцлиќ за трагедијата која го одбележа нејзиниот живот!

Пејачката признала низ какви тешкотии поминала.

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

Иако ретко зборува за лоши ситуации од приватниот живот, пејачката Зорица Брунцлиќ си ја отвори душата и прозборе за најголемиот животен удар кога ја изгубила најважната личност.

– Годините ништо не ме научија, стекнав одредена доза на мудрост, но не двоолно. Би прозборела за таа работа некогаш да можам, а со годините научив дека тоа не треба, рекла таа во една емисија и открила со каква загуба се соочила.

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

– Не си поставувам себе си високи стандарди, и немам мегаломаснки желби за да бидам разочарана.

Никогаш не би се откажала од музиката, таа е дел од мене. Имаше многу тешки години, кога мојата мајка почина на 51 година.

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

Тоа беше мојот најголем удар во мојот живот. Заминува некој најважен во твојот живот, туку така, млад…

Имаше многу ситуации кога благодарение на семејството ги преживува. Кога станува збор за професионалните години, како и кај сите.

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

Мирољуб и јас одамна бираме каде и што ќе работиме. Ние сме во години и кога нема потреба по било која цена да правеиме нешто.

Бираме каде ќе бидеме со кого, како и колку, заклучила Зорица Брунлиќ.

 

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Зорица Брунцкиќ / Инстаграм

 

(Visited 1.871 times, 1 visits today)