Таа е неговата БЕЗУСЛОВНА ЉУБОВ – погледнете како изгледа ќерката на Дарио

Таа е негова најголема и безусловна љубов, за неа секогаш зборува со гордост.

Дарио Панковски е долги години дел од македонската музичка сцена. Својата кариера отсекогаш ја градел со квалитетна музика и никогаш не бил дел од некакви афери и скандали.

Со неговите песни растеа многу генерации, а се пеат и ден денес.

„Дупла вотка”, „Здравје Боже”, „Армија”, „Плачела”, „Косоока” се само дел од хитовите кои скоро и да нема човек кој не ги знае.

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

Својата кариера ја започнал во далечната 1980 година како дел од новоформираната њу-вејв музичка група Бон-Тон.

Во 1992 година била формирена групата Дарио и Миг-21.

Освен што е голем професионалец, посветен максимално на работата, Дарио е и грижлив татко и сопруг.

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

Долги години е во брак со Бојана Панковска. Плод на нивната љубов се нивните две деца Бруно и Андреа.

Дарио ретко зборува за својот приватен живот, но ја има раскажано неговата љубовна приказна со Бојана. Таа на почетокот воопшто не му обрнувала внимание и тој имал тешкотии да го освои нејзиното срце.

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

Нивна најголема среќа и мотив се нивните две деца.

Дарио вели дека нема тајна за успешно семејство. Сѐ се сведува на компормис, разбирање и кон децата и кон сопругата.

Тој често споделува фотографии со своите деца.

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

Од нив може да се забележи дека неговата миленичка, ќерката Андреа која е вистинска убавица премногу потсетува на него.

Позната е големата поврзаност меѓу татковците и ќерките, а и доказ за тоа се Дарио и Андреа.

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

Негова Ахилова пета, слаба топчка и миленичка е токму таа.

Погледнете повеќе нивни фотографии:

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

ФОТО: Инстаграм / Дарио Панковски

 

(Visited 302 times, 1 visits today)