Таа е злобната свекрва во Истанбулската невеста, нема да верувате каква жена е во приватноста (фото)

Таа ја глуми злобната свекрва во Истанбулската невеста.

 

Ипек Билгин има 63 години и е една од најпознатите турски актерки.

ADVERTISEMENT

Иако во познатата серија глуми злобна свекрва таа во приватниот живот е тотално опуштена.

Својата кариера ја поминала глумејќи во театарски претстави, често е акативна на социјалните мрежи каде споделува приватни моменти.

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 4.287 times, 1 visits today)
Loading...