Стефан од „Некст тајм“ ги почести обожавателките со нови секси фотографии

Стефан од „Некст тајм“ ги почестил девојките со една своја полуразголена фотографија од плажа.

Фото: Инстграм

ADVERTISEMENT

Тој важи за еден од ретките мажи на нашата естрада кои се грижат за својот физички изглед.Колку што му е важна музиката,заедно со брат му важна му е и физичката појава на настапите и во медиумите.

Неодамна една обожавателка на Стефан се најде да му замери. Таа вели тој да ја избричи брадата бидејќи таков за неа е како комита, освен ако не глуми во некоја ТВ-серија. Но, и со брада и без брада, Стефан ајде пак, трк во теретана и покажи им на пејачите како се прави тоа најдобро, за се вкупниот впечаток и кариерата!

Повеќе или помалку е познато дека  Стефан окрај музиката има уште една страсна пасија – мотоциклите. И тоа не било кои и не било какви. Оне старите – олдтајмерите, ако така може да се каже.

Facebook Comments
(Visited 57 times, 1 visits today)
Loading...