Среќен роденден, драги ОВНИ! Еве што ве очекува до крајот на годината!

Ова е година ќе имате повеќе можности да напредувате.

znak2

 

Вие ќе бидете во можност да се поврзете со другите, да запознаете нови луѓе, кои можат да бидат корисни на работа.Оваа година ќе биде потешка особено за лицата родени во третата недела од април. Ќе треба да ги зголемите сите обврски што се релевантни за работата, но да бидете поодговорни од вообичаеното за да немате непријатни изненадувања.

БИЗНИС.Не дозволувајте другите да ви се мешаат.Идеите што долго време доцнивте да ги реализирате, треба да се обидете да ги остварат од април до јули. Работите може да одат побавно во втората половина од годината, но не треба да се откажувате. Од средината на мај до крајот на јуни, не треба да трошите премногу пари или да им позајмувате пари на другите. Бидете одговорни

Оваа година ќе биде подобра во однос во љубовта. Нема големи проблеми. Добро чувствувајте се ако сте слободни и сакате да започнете нова врска. Не треба да влегувате во нова врска помеѓу средината на јуни и средината на јули, како и во втората половина на ноември.Добрите месеци за љубов се април, мај и октомври.

Проблемите со циркулацијата во текот на првата половина од годината се можни во текот на мај, а главоболките може да се појават од август. Грижете се за вашата тежина за да ги избегнете проблеми со притисок.

Од втората недела од септември до средината на ноември, може да се чувствувате нервозни. За да немате проблеми, најдобро е да се занимавате со спорт или барем да имате повеќе движење.

 

Facebook Comments
(Visited 600 times, 1 visits today)