Реклама
Наши ѕвезди

Спасен објави своја фотографија од времето кога служел војска – погледнете како изгледал

Во цутот на младоста македонскиот пејач не личи на себе.

Реклама

Спасен покажа како изгледал додека служел војска.

Спасен Силјаноски е еден од најуспешните машки пејачи на фолк – музика во Македонија.

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

Уште додека беше релативно млад ја започна својата музичка кариера, а денес може да се пофали со многу хитови.

Маркетинг

Неговата песна „Ќе ти дојдам“ е една од најслушаните македонски песни, која е популарна и надвор од нашите граници.

Маркетинг
ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

Спасен е поборник на македонските прослави да се пее само македонска музика.

На своите настапи пее традиционални македонски песни.

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

Важи за голем патриот и гордо тоа го истакнува во секоја можност.

Поприлично активен и на социјалните мрежи каде не ретко истакнува и политички ставови.

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

Но, покрај политиката тој редовно објавува и фотографии од своето секојдневие, а тука може да се види и како изгледал во младоста.

Посебно интересни се фотографии од неговите војнички денови, а како пејачот изгледа во ова издание, погледнете во продолжение:

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

ФОТО: Инстаграм / Спасен Силјаноски

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button