Снаата на Брена откри што навистина се случува со нејзиниот брак – фотографијата што ја објави никого не остави рамнодушен

Филип и Александра воодушевија со романтична фотографија.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

Александра Пријовиќ и Филип Живојиновиќ деновиве се на одмор во Црна Гора, од каде пејачката секој ден објавува слики и воодушевува со своето убаво тело.

Откако Прија објави разнежни многумина со својот пост.

На сликата, тие двајцата се прегрнати во базенот и покажуваат дека се сакаат како првиот ден, а покрај тоа, Живоиновиќ остави и романтична порака.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

– „Сè уште си вистинската, напиша тој , а сцената многумина ги остави без зборови, бидејќи родителите на малиот Александар изгледаат совршено.

Парот изгледа совршено, неодамна новинарите на Филип и му закачија неколу приказни дека тој има љубовница, но по фотографијава што  ја објави синот на Лепа Брена тоа не е така.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

За потсетување, српскиот магазин „Стар“ излезе со насловна страна, во која објави дека синот на Лепа Брена и Боба Живоиновиќ, Филип, ја изневерил својата сопруга, српската пејачка Александра Пријовиќ.

Филип, како што пишува магазинот имал љубовница додека бил во брак со пејачката. Работите се комплицирале за него откако девојката со која бил во врска, се појавила пред домот на Пријовиќ тврдејќи дека носи негово бебе.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

Љубовницата се појавила со снимка од ултразвук, за да ѝ докаже на Пријовиќ дека тоа што го зборува е вистина. „Стар“ пишува дека Пријовиќ ѝ поблиското семејство на Филип, досега се немаат огласено по повод ваквиот настан.

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

ФОТО: Инстаграм / Александра Пријовиќ

(Visited 2.421 times, 1 visits today)