Смешната страна на Стрелците

Луѓето родени во хороскопскиот знак Стрелец се отворени и весели луѓе, кои шират позитивна енергија на луѓето околу нив. Тие имаат религиозна и духовна природа и висок морал.

Стрелците се големи оптимисти и за нив чашата е секогаш половина полна. Повеќето стрелци имаат срце полно со љубов и добрина. Не е во нивната природа да бидат злонамерни, пакосни или намќори.

ADVERTISEMENT

Тие не се ниту арогантни, ниту нарцисоидни, туку токму спротивното од тоа – позитивни и отворени личности, секогаш спремни да го живеат животот со полна пареа и да искусат нови животни авантури.

Стрелците не се плашат да убијат пајак со голи раце и немаат проблем да се движат по мрачниот ходник до тоалетот, среде ноќ. Повеќе се склони кон тоа да прифатат сериозни повреди, отколку да направат нешто на лесен начин.

 

Facebook Comments
(Visited 59 times, 1 visits today)