Скорпијата е лојален другар, кој ќе ве заштитува во секој миг

Скорпија има длабок, мистериозен, провоцирачки поглед делува хипнотизирачки врз другите луѓе.

Таа има моќна интуиција, благодарение на која често умее да ги „види“ работите кои другите луѓе не ги забележуваат.

Овие луѓе ги знаат тајните што се недостапни за другите или никогаш не сакаат да ги откријат. Секој кој некогаш имал „работа“ со Скорпија, знае дека нема шеги со нив. Опасноста што зрачи од нив, за многумина е привлечна и интригантна, но нивната енергија е толку силна, па ако во некои случаи се сврти кон негативната страна, таа е способна да ги уништи сите околу себе, а во крајна линија, и себеси.

ADVERTISEMENT

Силни, полни со доверба и секогаш во потрага по нови предизвици, Шкорпиите се храбри и страсни, жестоки и тешки, строги и упорни. Иако станува збор за бестрашни луѓе кои ретко ќе покажат слабост или страв, тие се исплашени од можноста некој да не им ги најде своите слаби точки, што ја намалува нивната способност ефикасно да се бранат.

Тие не поднесуваат неискреност, знаат да се љубоморни и недоверливи кон другите, ама, кога ќе стекнат доверба во некого, лесно се прилагодуваат на нивниот карактер.

Facebook Comments
(Visited 444 times, 1 visits today)
Loading...