Овие мажи откриваат каков им е вкусот на жените „таму долу“

Некој кој нема искуство од прва рака, тешко му е да го опише точниот мирис или вкус. Значи, ако никогаш не сте „проблае“ вагина, но сте љубопитни (или ако сакате да проверите дали вашиот ум се совпаѓа со другите), овие луѓе отворeно ги кажаа своите искуства:

„Сите вагини имаат поинаков вкус. Тоа е како различна пот. Секој може да има поинаков мирис“, вели Ана , 27

„Да бидам искрен, нема вкус. Тоа е како да прашуваш каков  вкус има раката на тој што му ја лижеш“, вели Стив , 25

„Тоа е навистина чудно. Па, некои можат да бидат остри. И некои вагини се многу слатки. Тоа е како секој пенис може да биде со поинаков вкус. Овие се феромони и сето она што се случува таму“. Џејк , 28

„Не знам зошто ова е првото нешто што го запамтив, но ако имала набрзо менструација вкусот е како бакар. Како монета“, вели, Ник , 28

„Тешко е да се каже, затоа што веднаш се обидувам да пронајдам храна која има сличен вкус. Лесно е да се опише нешто како вкусот на пицата. Но, жени вагината не е храна, и тоа е навистина тешко“. Грег , 27

„Тоа е како кога сте во љубов со некого, само повлажна. Замислете што е вкусот во устата. Тоа е тоа“, вели Натали, 29

teenage

„Има вкус како конзервиран ананас. Не конзистентност или текстура, но тоа е лесен, сируп сладок“, вели, Мајкл, 27

„Секоја вагина има поинаков вкус. Некои вагини немаат вкус, а некои може да имаат карактеристичен вкус како … Granny Smith јаболка. Не мислам дека е прецизно, но првпат се сетив на тоа“, вели Дејвид , 29

„Навистина се обидувам да размислувам за ова, бидејќи тоа е толку тешко да се опише без да звучи лошо, Но, тоа е речиси како … дестилирана сексуална пот“, вели, Петар , 27

„Има вкус како лимон. Па, повеќе како лимонада, од лимон, но не слатка … има само сладост. Нема вкус за лимон, но тоа е мојата најдобра референтна рамка“, вели Адам , 28

Facebook Comments
(Visited 2.273 times, 1 visits today)