Сите гледаа во пpoѕиpното дeкoлте на Гавазова, па дури и таа самата – несекојдневно издание со кое пејачката ги изненади гостите

Нејзиното издание никого не остави рамнодушен

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Познатата фолк пејачка Сузана Гавазова никого не остави рамнодушен со своите неколку последни изданија.

Фолк пејачката Сузана Гавазова се повеќе внимание привлекува и на социјалните мрежи, а за тоа зборува и бројката на нејзиниот Инстаграм профил каде ја следат преку 50.000 фанови. Таа е во брак со Јасмин Курузовиќ, а во последно време плени со својот изглед каде и да се појави.

На социјалните мрежи интересна е и заради нејзините модни комбинации со кои секогаш привлекува внимание.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Овој пат популарната фолк пејачка објави видео со кое ги почести своите фанови со уште едно мошне пpoвокативно издание.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Таа носеше црно од глава до пети, а со горниот пpoѕирен дел никого не остави рамнодушен.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Имено, пејачката за својот настап во еден ресторан избра да носи монхроматско црно издание од глава до пети. Таа носеше тесно здолниште со длабок шлиц, а горниот дел беше целосно проѕирен така што во центарот на вниманието беше нејзиниот гpa-дник со кој го украде шоуто.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Гавазова целото издание го зачини со убава шминка и пуштена коса, па на нејзиниот изглед никој не стана имун.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Таа беше видно расположена и не ја тргаше насмевката од лицето, а цело време со неа беше и нејзиниот сопруг.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Како популарната пејачка изгледаше во ова опacно издание, погледнете во продолжение…

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
(Visited 1.757 times, 1 visits today)