Синот на Зуица Лазова и Наум Петрески порасна во вистинско момче – НЕВЕРОЈАТНО МНОГУ личи на својот познат татко!

Малиот е копија на татко му…

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Познатата естрадна двојка Зуица Лазова и Наум Петрески се во брак скоро две децении, а круна на нивната љубов се нивните деца кои го наследиле талентот од своите родители.

Имено, познатиот фолк-пејач Наум Петрески од бракот со македонската пејачка и професорка по хармоника ја има ќерката Македонка и синот Стефан.

Пејачот претходно 20 години беше во брак со Верче, и од овој брак ги има ќерките Анастасија и Сања со кои е во одлични односи.

Петрески со внуката од ќерката Анастасија

И додека Македонка, која е постара, судира соло пеење, Стефан кој е помал од неа, свири на гитара.

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Како што неговиот татко во една пригода ќе изјави, и тој го наследил талентот на своите родители па убаво пее, но дали музиката ќе ја избере како професија во животот, останува тој самиот да одлучи.

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Оние што ги познаваат Зуица и Наум имаат само пофални зборови и за нив како родители, но и дека нивниот наследник е слика прилика на својот татко. Имено, Стефан и покрај тоа што се уште е основно училиште, тој порасна во вистинско момче и се повеќе наликува на својот татко.

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Тоа впрочем можеме да го видиме и од фотографијата што Зуица неодамна ја објави и на која ужива со својот наследник.

Фото: Фејсбук/ Зуица Лазова

Тие се фотографирани на плажа, и двајцата носат кожни рокерски јакни, а малиот Стефан има долга коса и неверојатно личи на татко му.

Фото: Фејсбук/ Зуица Лазова

Повеќе фотографии од Зуица и Наумче, погледнете во продолжение:

Фото: Фејсбук/ Зуица Лазова

Фото: Фејсбук/ Зуица Лазова

Фото: Принтскрин

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Зуица Лазова

Фото: Фејсбук/ Македонка Петреска

Фото: Принтскрин

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

Фото: Фејсбук/ Наум Петрески

(Visited 5.625 times, 6 visits today)