Се согласи да се омажи за самохран татко на шест деца: Еве како изгледа нивниот живот! (ВИДЕО)

Русинот Антони Кутрецев е самохран татко на шест деца.

Пред неколку години, беше еден среќен човек кој имаше сопруга и три деца. Кога неговата сопруга по четврти пат забремени, парот на ултразвук откри дека чекаат тројка.

ADVERTISEMENT

Сепак, оваа одлична вест беше засенета од еден ужасен настан: на неговата сопруга му беше дијагностициран карцином.Таа се соочи со ужасен избор: или да си го спаси сопствениот живот или животот на неродените деца. Ги избра децата.Антон остана без жена, сам со шест деца.

Руската телевизија сними приказна за самохраниот татко, а по емитувањето, Антон доби многу писма од жени кои сакаа да му помогнат да ги воспита своите деца.

Антон избра да се сретне со Лудмила. На првата средба со Лудмила, ги донесе своите деца. Вистинското изненадување беше колку деца се поврзаа со неа.

Љубовта помеѓу Антон и Лудмила се случи веднаш. Двојката реши да се земе. Лудмила веќе имаше син од првиот брак, но не се плашеше да дојде во дом со многу деца.Таа призна дека едвај успеала да се придржува кон своите обврски на почетокот, но Антон и помагал со сè. Интересно е што по две години брак, парот реши да посвои две деца од сиропиталиште.Значи, ова необично семејство доби уште два нови членови кои одлично се вклопуваат.

Facebook Comments
(Visited 2.733 times, 1 visits today)
Loading...