Се сеќавате ли на оваа убава жена? Цела Македонија ја обожаваше – ПОГЛЕДНЕТЕ како таа изгледа денес, ќе се изненадите!

Таа денес изгледа дури и подобро

Фото: Принтскрин

Нема некој што не се сеќава на актерката Габриела Спаниќ која се прослави со улогата на близначките Паола и Паулина.

Во прашање е шпанската хит серијата „Злобничка“ која своевремено беше голем хит и во нашата земја.

Габриела по потекло е од Венецуела, но има хрватски корени, од каде се нејзините родители, а заради тоа и серијата беше една од најгледаните во целиот регион.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Таа денес има 47 години, а ако судиме според нејзините фотографии, актерката речиси воопшто се нема променето.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Таа како млада учествувала на Мис на Венецуела.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Како млада започнала со студии по психологија, но набргу ќе се откаже од факултетот заради глумата и пеењето со што се занимава и денес.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Инаку, Габриела Спаниќ која има хрватско потекло на нашите простори стана позната по ликот на злобната Паола и добрата Паулина Брачо од хит серијата „Злобничка“. Тоа беше кога кај нас на Балканот, па и во целиот свет, беа популарни шпанските серии кои денес кај нас ги заменија турските серии.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Таа е и денес во светот на шоубизнисот, а во медиумите неодамна се пишуваше и за естетските операции што ги направи.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Факт е дека овие зафати оставија трага на нејзиното лице, па затоа таа понекогаш добива и критики од своите фанови.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Но исто така факт е и дека таа денес изгледа одлично, посебно за нејзини години, во што може да се уверите и вие од фотографиите.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

На крајот од галеријата погледнете и како изгледаше кога беше на врвот од својата актерска кариера.

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Инстаграм/ Габриела Спаниќ

Фото: Принтскрин
(Visited 4.499 times, 1 visits today)