Седумгодишно девојче е новата дрифт сензација: Лила прво научи да вози, а потоа да зборува

Ако мислевте дека Шелби „растури“ во дрифтање, тогаш се лажете, тој доби тешка конкуренција.

Малата Американка Лила Калис (7) ja воодушеви јавноста со своите возења.Не ми е јасно како таа учи нови движења со леснотија. Што и да и кажам или да и покажам, таа веднаш успева, рече таткото на малата Лила Калис . Американката стана сензација кога нејзиниот татко ја објави видеа од возењата на Инстаграм.

На само 11 месеци, пред да може дури и да зборува, Лила седна на воланот. Влезе во сив електричен џип и почна да вози. Вака изгледаа нејзините почетоци, а сега Лила се пробива на големата сцена. Почна да се трка, а нејзиниот татко и го направи автомобил.

Нејзините вештини беа препознаени и од една автомобилска компанија. Тие ја ангажирале да снима реклама која излезе во 2016 година. Секој ден, таа ги покажува своите вештини и талент на Инстаграм, каде што ја следат  повеќе од 60.000 луѓе. Покрај автомобилот, Лила вози мотоцикл и објавува видеа на Инстаграм.

(Visited 99 times, 1 visits today)