СЕВЕРИНА КОJИЌ НИКОГАШ и СЕГА: Погледнете колку е изменета пејачката за 30 години, на некои фотографии дури нема да ја препознаете! (ФОТО)

Северина Којиќ е на музичката сцена веќе  е 30 години, за  тоа време таа многу се смени кога станува збор за физичкиот изглед.

Имаше само 17 години кога започна да пее, а со текот на времето, со успехот во кариерата, го надогради и својот имиџ.

Севе ги исправи многу на усните, образите и носот.

Иако не сака многу да зборува за нејзиното „разубавување“, факт е дека интервенциите на кои хрватската пејачка претрпе многу  ги интриги обожавателите погледнете ја разликата:

(Visited 438 times, 1 visits today)