Решивме да истражиме некои интересни места во Македонија за време на карантинот, погледнете што пронајдовме

Не знаете што да правите за време на карантин?

Па патувајте онлајн! Еве нс пример скокнете во Охруд. Или Струга. Или прошетајте се покрај прекрасното Мавровско Езеро, на Матка или на некоја друга планина во нашата преубава Македонија.

Погледнете ги овие прекрасни визури што ги пронајдовме на Google Street View!

Прошетката ја започнуваме со пристаништето во Охрид

Го користевме Google Street View за да истражиме неколку интересни места во Македонија за време на карантинот, погледнете што пронајдовме.

Па се качуваме на Канео …

Хотелот Изгрев во Струга

Струга од птичја перспектива

Мостот на реката Дрим

Матка

Маврово

Попова Шапка

Планинарски дом Вртешка, Плачковица

Пелистер, Големо Езеро

Скопје, Стара Чаршија

Марков Манастир

(Visited 221 times, 1 visits today)