Проблеми во рајот: Милојко збесна, направивме свадба, а потоа отиде во кревет со друг!

Милојко (74) и Милијана Божиќ (21) веќе повеќе од еден месец уживаат во бракот, а сега нивната идила е малку се разниша.

Милојко видел фотографии од сопругата со друг маж и ја налутил.

– Му се гледа глават на сликта. Ова е срам! И за вас и за мене. Јас сум твојот најголем пријател во животот. Би биле во Белград за еден месец, сите би те користеле. Ти се ожени со мене и отиде во кревет со него! Не знам дали некогаш сте го виделе пред свадбата – викна Милојко на забавата „Парови“. Да се случи аферата пред нивната венчавка, вели Милојко, тоа немаше да му пречи.

Додека турбофолк песните свиреа во позадина, расправиите продолжија, при што Милијана се обидуваше да се оправда. Таа рече дека не спие со човекот што го спомна Милојко.

– „Се познававме порано, но немавме ништо“, му рекла Милијана на својот сопруг.

Facebook Comments
(Visited 18.069 times, 1 visits today)