Природно си е природно – Познати дами кои имаат повеќе од 50 години, а немаат направено ниту една пластична операција

ADVERTISEMENT

Насловот на оваа галерија можеби ви звучи тажно но за жал го одразува времето во кое што живееме.

Денес, во современиот свет, многу луѓе не се задоволни од својот изглед, па така оние што имаат пари не ретко одлучуваат да направат пластична операција како би „средиле“ некој дел од своето тело од кој не се задоволни. Не велиме дека луѓето кои немаат пари (можеби) нема да го напрват тоа кога би ги имале. Но, не треба да осудуваме никого, затоа што секој со своето тело и пари има потреба и може да прави што сака, се додека тоа не го загрозува животот на другите. Но ние сме воодушевени од овие дами кои одлучија да останат 100% природни и му покажаа на светот дека можете да изгледате убаво и со брчки на лицето! Браво!

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 2.144 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT