Преубава вест за дамите од Македонија: Се отвори првата „RESERVED“ продавница во нашата земја – ѕирнете како ќе изгледа!

По Лондон, Берлин, Москва и Тел Авив, вчера во „Скопје сити мол“ на површина од 1 700 квадратни метри се отвори првата „Reserved“ продавница во земјава.

Фото: Промо

Reserved е дел од Групацијата LPP SA, присутен во 25 земји со мрежа од повеќе од 440 продавници.

Познат е како млад моден бренд, кој во своите колекции успешно успева да ги комбинира класичните моменти со храбрите модни исчекори.

Оваа храбра синергија се чувствува во женската, машката и во детската колекција за оваа сезона, чија суштина лежи во геометрискиот крој, текстурата и квалитетот на ткаенините, острите кроеви, униформните бои, кои сами по себе се елеганцијата за секоја пригода.

Фото: Промо

Фото: Промо

Фото: Промо

Фото: Промо

Фото: Промо

(Visited 824 times, 1 visits today)