Преслатка е: Оваа мала бушавка ќе ве освои со долгата коса и неодоливата насмевка

Мала бушавка.

 

Малата Габриела е родена на 30 април 2019 година и веднаш го воодушеви светот со својата густа црна коса. Една година подоцна, заради нејзините долги кадрици, го заработи прекарот Голдилокс, а интернетот не може да престане да ја восхитува.

Мајката на Габриела Деница Цанева ги објавува своите фотографии на Инстаграм и за кратко време достигна голем број на импресивни 5.700 следбеници. Но, покрај социјалните медиуми, Габи е sвезда во Софија, Бугарија, каде живее семејството.

Facebook Comments
(Visited 130 times, 1 visits today)