Прва АВАНТУРА по смртта на Аркан – Ова е мажот кој ја освои Цеца на прв поглед!

Цеца долго време била сама, а таа го запознала него.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Емотивниот живот на Цеца отсекогаш привлекувал внимание во јавноста, а по с-мр-тта на Аркан во нејзиниот живот беше и 16 години помладиот манекен Александар Јововиќ.

Атрактивниот Александар ја освои Цеца во 2015 година, кога се појавил во нејзиниот спот за песната „Добро сам прошла“.

ФОТО: Александар Јововиќ / Принтскрин

Својата врска ја криеле од јавноста.

Александар Јојовиќ бил еден од најбараните српски модели, а два пати добил и награда за најдобар манекен во Белград,

На прашањето која била причината за нивната разделба рекол:

ФОТО: Александар Јововиќ / Принтскрин

– Ако смислата за хумор со кој ја имам освон паѓа во вода и ме гледа бледо како во празна бонбонера, тогаш доаѓа до пукање на врската, изјавил своевремено тој.

Александар денес работи во една маркетинг агенција, води мирен живот, а на социјалните мрежи ретко објавува фотографии.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Неговиот изглед сосема се промени, со оглед на тоа дека имал само 26 години кога запловил во врска со Цеца која тогаш имала 42 години.

По таа врска се редеа уште неколку имиња во јавноста.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

За потсетување, пред година дена Цеца за пр пат во јавноста објави дека е во врска со Богдан Срејовиќ.

Јавноста беше пријатно изненадена што Цеца по 20 години од см-ртта на Аркан реши јавно да се држи за рака со 8 години помладиот менаџер.

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

Таа љубов траеше речиси една година која на крај неславно заврши. Причината за нивната разделба се уште не е позната за јавнста.

 

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Светлана Цеца Ражњатовиќ / Инстаграм

 

 

 

(Visited 4.484 times, 1 visits today)