ПОТРЕСНА ИСПОВЕД НА МАРИНА ТУЦАКОВИЌ! Поминаа 11 години откако си замина нејзиниот син од овој свет, таа не сака да ги знае резултатите од обдукцијата!

Први декември е датумот  пред  11 години откако Милош Радуловиќ, синот на Марина Туцаковиќ и Александар Фута Радуловиќ,  си замина од овој свет.

Милош беше погребан три дена подоцна во Нов Белград.Марина со години молчеше на оваа болна тема, сè до изминатата 2018 година кога истакна дека тоа е најтешкиот настан во нејзиниот живот. Безживотното тело на Милош го пронајде таа.

“Влегов во неговата соба и го најдов она што го најдов. Тогаш Милош имал 24 години. Првидекември беше тоа. Јас секогаш се плашев дека ќе му се случи нешто. “, нагласи Марина своевремено.

„Интересно, таа ноќ … Тој беше многу забавен, толку се смеевме, навистина не можев да имам лошо чувство. Колку порано се плашев од стравовите … И тоа се случи она што јас тогаш сигурно не се надевав. Не очекував. Тој ден требаше да одам на жирито за едно шоу. Тоа беше момент на лудило и трезвеност “, додаде Тучаковиќ во тоа време.

“Милош едноставно не се разбуди. На пладне тој беше здрав и исправен, сè беше нормално. Тој стана да испие вода и ми рече да го разбудам после четири за да може да дојде кај фризерот и да се подготви за дискотеката вечер. кКога влегов во собата да го разбудам, го најдов неподвижен. Неговите прсти веќе беа сини. Не знам што се случи … Не знам дали има нешто полошо отколку кога ќе го најдете вашето дете како лежи во кревет “, рече таа познатиот текстописец.

Во едно од своите интервјуа со новинарите, Марина исто така рече дека никогаш не сакала да ги види резултатите од обдукцијата затоа што не и било важно.

„Не сакав да ги видам резултатите од обдукцијата. Што ми значи тоа? Дали беше тоа срцев удар, дали тој зеде нешто … Што е важно. За мене не е важно. Јас бев со тие деца 24 часа. „Мојата музика беше во мојата крв и морав да продолжам да работам…“, рече таа.

 

 

Facebook Comments
(Visited 1.033 times, 1 visits today)