Постојано бев отечена, уморна со огромни подочници: Цела година не се имам напиено вода и еве како изгледам

Така изгледав кога пиев вода – една година подоцна, јас сум нова жена.

Сувиот пост, објаснува таа, целосно ја елиминирала водата од нејзината диета цела година.Софи вели дека овој пост имал неверојатно влијание врз целокупното здравје – не само што ги снема нејзините алергии, туку и нејзината кожа се подобрила, а подочниците под нејзините очи што ја измачувале ги снема засекогаш.
Како се изведува сувиот пост?

Софи, инструктор по јога и нутриционист, вели дека нејзиниот пост трае 14 часа.Во тие 14 часа таа земала само „жива вода“, од овошје и зеленчук.Пред овој пост, како што вели, таа имала проблеми со разни воспаленија на зглобовите и отечено лице, а потоа другарка од нејзините предложи сув пост. Денес, вели таа, целосно ја исфрла водатаа.

 

(Visited 696 times, 1 visits today)