Постави неколку лимони во ќошињата од собите – звучи лудо, но ќе се изненадите кога ќе дознаете што постигна со тоа

Голема е веројатноста ова да го направите и вие

Многумина не веруваат во позитивна и негативна енергија или во моќта на позитивното или негативното размислување. Но факт е дека повеќето од нас не се ни свесни дека со своето размислување и енергија можат да влијаат на исходот на некои ситуации во животот.

ADVERTISEMENT

Енергијата што ја пуштате во вашиот дом е многу важна и затоа направете ја позитивна на еден мошне стар и едноставен начин. Се’ што ви треба е да распоредите три лимони низ целиот дом и во различни соби.

Верувајте, ќе се изненадите од резултатот – ако лимонот утредента драстично ја менува бојата, тоа значи дека во вашиот дом или во некои простории доминира лоша енергија која што го ишмукува животот од вас, од вашите членови на семејството, но и од самиот дом.

Лимоните може да ги пресечете на два-три дела и да ставите по едно парче во просториите, и секако дека треба да ги замените по неколку дена, откако ќе се исушат.

Facebook Comments
(Visited 753 times, 1 visits today)
Loading...