Последната недела во ноември ќе биде особено тешка за овие три знака

Последната недела во ноември ќе биде особено тешка за овие три лика. Бик, Девица и Јарец ќе поминат низ сериозни турбуленции.

Космосот ќе ги тестира овие три знаци, а тие ќе треба да се справат со дополнителните емоции што ќе ги чувствуваат оваа недела.

Бик, вие сте во средина на голема тензија, бидејќи од вас беше побарано да оставите приврзаност кон некои луѓе кои не ве однесуваат никаде. Иако срцето можеби ќе ви рече да не заминете, паметно е да знаете кога да ги кренете раце. Добивате голема поддршка од луѓе кои од сега ќе бидат вашата поддршка. Минатото мора да остане минато, и вистинско време е да се свртиме кон иднината. Слободно можете да бидете отворени за нови работи што сте конечно слободни да ги направите.

Девица, иако сите ве притискаат да бидете продуктивни, всушност целиот успех започнува во вашето срце. Најважно за вас е да се чувствувате безбедно во вашата кожа, тогаш можете да направите чуда. Престанете да се докажувате себеси на другите, но обидете се да се прифатите. Направете место што ќе биде само ваше. Сега сте добро расположени да запознаете нов партнер или се љубувате во нова идеја или хоби.

Јарец, вие сте во судир со вашите внатрешни емоции начини на кои другите не можат да ги разберат. Ако сте уморни од светот, сосема е разбирливо дека чувствувате потреба да бидете себеси. Можеби ќе бидете изненадени од сите емоции што ќе ги чувствувате, но најдобро е сега да ја слушате вашата интуиција. Во овој период, светот започнува да се отвора кон вас. Луѓето почнуваат да ја забележуваат вашата убавина, вашиот талент и како ја осветлувате просторијата во која сте.

Facebook Comments
(Visited 677 times, 1 visits today)