Поранешната сопруга на Кајмакоски го покажа нивниот наследник на социјалните мрежи – целиот е на тате!

Мама и нејзиниот наследник во прекрасно издание

Познатиот пејач не ретко ги воодушевуваше своите обожаватели со фотографии на кои го покажуваше малиот Давид. Но откако се раздели од сопругата, Даниел сега многу поретко објавува заеднички фотографии со наследникот кој остана да живее со својата мајка.

Даниел и Кристина и покрај тоа што приватните животи ги чуваат далеку од очите на јавноста, тие се посебно внимателни кога станува збор за нивниот наследник.

Тие неодамна се најдоа во центарот на вниманието поради нивниот развод, па затоа обожавателите на Даниел беа пријатно изненадени кога неговата поранешна сопруга реши да сподели неколку заеднички моменти со малиот Давид. Покрај нивниот наследник кој според обожавателите личи на тате, и тоа најмногу во очите, на фотографијата во центарот на вниманието е и преубавата Кристина која и покрај тоа што е без шминка, повторно изгледа прекрасно.

Facebook Comments
(Visited 463 times, 1 visits today)