Помош! Мајка ми се гуши, може да биде предоцна – синот на Марина ТУЦАКОВИЌ објави загрижувачка порака на Твитер

„Следува борба. За мојата мајка. Мојот херој.“

Фото: Принтскрин

Композиторот Милан Лаќа Радуловиќ на Твитер напипа дека на неговата мајка Марина Туцаковиќ не и е добро.

„Помoш! Мајка ми има тешки гушења. Теренската служба може да дојде дури во 2, што може да биде доцна. Не сака да оди во кoвид амбyлантата. Дали има некој број од стручно лице кое би можело да ја преслуша што е можно побрзо. Ние сме во Белград, Врачар. Пушете во ДМ. В благодарам“, напиша Милан и ги загржи своите следбеници на оваа социјална мрежа.

Инаку, Марина веќе со години се бори со кaнцep, заради што нејзиниот син моли за реакција бидејќи неговата мајка од утринските часови има тешки гушења.

Откако тој се огласи на социјалната мрежа Твитер, тоа го потврди и сопругот на Марина, Александар Фута Радуловиќ.

Фото: Принтскрин

„Марина не може да зборува, не се чувствува добро, не е добро… Ќе се слушнеме друг пат“, изјави Фута за „Република.рс“, а и нејзиниот син не бил расположен за коментари.

„Моментално не сум во состојба да зборувам, ве молам разберете ме, разберете не… Не ни е лесно“, изјави синот на Марина.

 

Фото: Принтскрин

Како што објавија медиумите, докторите пристигнале во нејзиниот дом, но и тој не дал изјава.

Фото: Принтскрин

По некое време синот на Марина повторно се огласи и напиша дека следува една голема борба.

„Ви се заблагодарувам на сите за поддршката. И за тоа што сите прекрасни луѓе покажаа дека доброто се уште постои. Следува борба. За мојата мајка. Мојот херој. И се што има направено за нас. Жилави сме. Не се даваме“, напиша тој.

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

 

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ

Фото: Инстаграм/ Марина Туцаковиќ
(Visited 339 times, 1 visits today)