ПОКРАЈ ВАКОВ МАЖ НИТУ ЕДНА ЖЕНА НЕ Е СРЕЌНА: Сега е јасно каков живот живеела Тања – оваа ЖЕНА ја откри целата вистина

Со месеци Тања Савиќ поминува низ семејната драма со нејзиниот сопруг Душан за старателството над нејзините синови.

По толку приказни во јавноста од разно разни личности, рамнодушна на оваа драма не остана ниту поранешната дадилка на синовите на Тања и Душан.

Таа откри дека Душан дури бил задолжен и за настапите на неговата сопруга.

– Тања не се осмелуваше да стори ништо без согласност на Душан. Тој ги организираше нејзините настапи и ја возеше до нив.

Тој секогаш чекаше да заврши настапот за да ја однесе дома. За сè што сакаше таа да стори, мораше да го праша и да добие дозвола – вели дадилката М.С.

Исто така дадилката открива дека Душан постојано си бил излезен со пријателите, а пејачката деноноќно седела сама со децата дома.

-Пејачката буквално не се осмелуваше да писне од него. Таа седеше дома и ги чуваше децата додека тој излегуваше постојано и по цели денови.

Тања беше таа што сакаше да ги исполнува сите желби на децата, а Душан беше многу строг.

Дадилката открива дека таа ги поминала најужасните денови во нејзината карира како дадилка, вакво искуство не посакува на ниту една жена која чува деца.

– Душан беше многу надмоќен, а исто така знаеше да биде непријатен кон мене. Убаво ми платија, но нема пари за кои повторно би ги чувала тие деца затоа што беа многу немирни. Затоа не останав долго со нив – заклучи таа за „Информер“.

За среќа, Тања Савиќ се врати во својата татковина и се врати на својата професија и кариера. Денес таа е посилна од било кога, како што вели таа самата „Господ дава толку колку што можеш да издржиш“.

Тања живее за денот кога повторно ќе си ги сретне и прегрне своите синови.

 

 

 

 

Поради пандемијата со Ковид 19 пејачите немаат можност да настапуваат, па сите уметници моментално претрпуваат финнсиска криза, но ова време тие и го користат да музицираат, па кога ќе сето ова ќе помине, ќе продолжат со своите активности.

Така и Тања периодов го користи да се одмори, да прошета и да се подоготви за нејзините нови хитови.

 

 

 

 

(Visited 1.821 times, 1 visits today)