Позната водителка БЕСНА на своите родители, СЕ што имале оставиле на БРАТОТ – се обидувам да ги разберам, но не можам!

Водителката Наташа Аксентијевиќ неодамна откри дека не е во најдобри односи со семејството, а сега призна дека се обидува да најде оправдување за нивните постапки, но дека не и успева.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

Наташа Аксентијевиќ неодамна за прв пат ги спомена своите родители, во емисијата „Гранд Магазин“, кога водителот ја најави под моминското презиме Миjус.

– Јас не сум емотивно врзана за тоа презиме, во ред е да бидам Аксентијевиќ и сум Аксентијевиќ веќе 10 години, откако се омажив за сопругот. Ако тие родители ми дадоа нешто како наследство, за да рече маж, ајде задржи си го презимето. Тие го имаат нивниот син кои му дале сè, па нека го носи нивното презиме, јас нема да го сторам тоа – одговорот беше остар на Наташа во тоа време.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

Таа сега изјави дека наишла на недоразбирања од страна на нејзините родители.

– Ништо на таа тема не ми е јасно. Се обидувам да ги оправдам своите родители на секој начин па и нашата средина, менталитет, обичаите … И доаѓам само до неразбирања за се што ми се случи, рекла водителката.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

На прашањето какви се односите меѓу неа, нејзините родители и нејзиниот брат, Наташа одговори:

– Како и повеќето семејни односи меѓу Србите, бурни, со лажни насмевки и треснати врати.

Наташа пред неколку години беше дел од многу скандалозни моменти, но најсандалозно беше кога ги соблече гајќите во УЈП:

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

Да се потсетиме, актерката и водителка на емисијата ДНК на ТВ Пинк Наташа Аксентијевиќ ги соблекла гаќите пред инспекторите во Даночната управа во Земун. На овој чин актерката ја навела службеничката од оваа установа која не и верувала дека била тазе продена.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

-Како слободен уметник, Наташа доѓла во Даночната управа да потпише некои документи зошто во моментов е на породилно боледување. Меѓутоа во канцеларијата се случил скандал.

Водителката била изнервирана од страна на инспекторката која преку ред сакала да и заврши работа на својата колешка. Наташа љубезно и одговорила дека се брза дома зошто го оставила бебето старо само неколку дена и ја замолила другата странка да си чека на ред, вели соговорник за српски „Курир“.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

-Госпоѓата не и поверувала дека е родилка, туку почнала иронично да се смее. Тоа дополнително ја изнервирало водителката, па се соблекла за да и покаже дека навистина се породила. Тогаш инспекторката ја замолила колешката да си замине од просторијата, вели изворот.

Наташа потоа ги потврди пишувањата во српските медиуми.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

-Ние обичните граѓани, кои не познаваме никого во државните служби, со децении сме жртви на корумпираниот систем. По 25 дена собирање документација, одбиена сум за породилен надомест зошто ми недостасуваше еден лист.

Се бара лично присуство и јас три дена по породувањето го донесов листот. На мојата молба да ми излезат во пресрет госпоѓата искоментира: Сите вие само што сте породиле!. Што друго човек да направи во момент на немоќ и бес освен да се понижи, вели Наташа.

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм

 

ФОТО: Наташа Аксентијевиќ / Инстаграм
(Visited 1.267 times, 1 visits today)