Познатата македонска фолк-пејачка се соблече во бикини – ќе се ИЗНЕНАДИТЕ, изгледа подобро од кога било досега (фото)

Македонската пејачка се соблече во бикини и ги воодушеви сите.

На телото на нашата Татјана може да позавидат и помладите девојки.

Таа дефинитивно е една од најдобрите пејачки во земјава и пошироко.

Кога Татајана Лазаревска ќе запее, забавата е загарантирана.

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

Тања ги прави најдобрите забави, а публиката ја обожава.

Таа и нејзиниот сопруг Новица Василевски долги години жвеат и работат во далечната Австралија.

Кога соопштија дека се селат фамилијарно во Австралија публиката во Македонија беше тажна, затоа што поисли дека нема повеќе да има можност да ги слушне во живо.

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

Но, тие двјаца имат дури и повеќе настапи од пејачите овде.

Често доаѓаат и во својата родна земја да запеат на својот народ.

Но, освен што таму се вработени, тие секој викенд се на различни места низ Австралија и пеат на различни прослави.

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

Нашинците од дијапората ги обожаваат, а Новица и Тања возвраќаат со убава песна.

Освен што се максимално посветени на работата, тие и корисното го спојуваат со убавото, па умет да си приуштат и вистински уживања.

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

Овој пат Тања и Новица, заедно со синовите отидоа на една прекрасна плажа.

Тања таму позираше во бикини и уште еднаш покажа дека изгледа фантастично.

На телото на нашата Тања може да позавидат и помладите девојки.

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

Иaко секогаш таа е задолжена за добрата забава, овој пат таа се опушти па танцуваше среде плажа.

Погледнете:

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

ФОТО: Инстаграм / Татјана Лазаревска

 

(Visited 14.222 times, 1 visits today)