Погледнете, ова најжешкото издание на Саша Ковачевиќ досега

Познатиот пејач и миленик на женскиот пол Саша Ковачевиќ одлучи да го промени имиџот.

Тој беше нестрплив, па реши на социјалните мрежи пред фановите да се пофали со новото издание

ADVERTISEMENT

Неговата трансформација им се допадна на еден дел од неговите фанови, но имаше и такви кои негодуваа, па јавно му порачаа што мислат за промената. „Ау, брате, што направи?“, „Па, ќе имаш време кога да бидеш со седа коса“, „Како да не си ти“, коментираа некои под неговата слика.

„Што мислите вие“ – дали му стои оваа промена на Саша?

Facebook Comments
(Visited 47 times, 1 visits today)
Loading...