Погледнете како изгледа топлиот дом на Драгана Мирковиќ – пејачката се сликаше пред елката, ќе се воодушевите од глетката

Погледнете го празничното расположение во куќата на пејачката Драгана Мирковиќ

Фото: Инстаграм/ Драгана Мирковиќ

Пејачката преку социјалните мрежи сподели дел од атмосферата во нејзиниот дом. Таа се фотографираше пред новогодишната елка, а глетката мораме да признаеме дека е фасцинантна. Таа носи преубав свечен фустан кој и стои одлично и е контраст во однос на елката која е накитена со украси во кои доминира црвената боја.

Фото: Инстаграм/ Драгана Мирковиќ

 

(Visited 237 times, 1 visits today)