Погледнете како изгледаше Снежана Савиќ пред 35 години, во една од најжешките сцени во југословенските филмови (видео)

„Опасни“ сцени од југословенските филмови

Филмот „Што е со тебе, Нина“ беше прикажан во Jугославија во 1984 година и беше голем хит во тоа време. Во филмот познатата актерка Снежана Савиќ го покажа сиот раскош и убавина на женското тело.

Актерката која важи за една од најубавите дами од поранешните југословенски простори и која во осумдесеттите никого на оставаше рамнодушен во филмот ја игра Нина, а во некои сцени е гола и изгледа неверојатно секси.

 

 

Facebook Comments
(Visited 83 times, 1 visits today)