Погледнете каква убавица е новата сопруга на Сефер Цаноски, ТУРЧИНКАТА што му го украде срцето по разводот од Лејла!

Прво беше во брак со Лејла, а по разводот од неа оваа убавица му го украде срцето…

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Кога ќе ја погледнете, втората сопруга на Сефер Цаноски физички поприлично се разликува од неговата прва сопруга.

Пред да се ожени со неа познатиот македонски бизнисмен Сефер Цаноски беше брак со ќерката на поранешниот сопственик на А1, Велија Рамковски, Лејла.

Тие беа 10 години во брак од кој имаат две заеднички деца, син и ќерка, заради кои тие се уште се во добри односи.

Откако го заврши бракот со Лејла, Сефер ја запозна убавата Турчинка Сезен која му го украде срцето и со која тој нов семеен дом.

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Сефер не крие дека таа му го украла срцето уште на првиот поглед, а се сретнале сосем случајно на Таксим.

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Таа е атрактивна црнокоса, за разлика од Лејла, која со својата руса коса плени каде и да се појави.

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Сефер и Сезем како плод на нивната голема љубов ги добија трите ќерки – Алара која има три години и малечката Алја Мелек која оваа година го прослави својот прв роденден, еден ден пред роденденот на својата мајка.

Покрај Алара и Алја, Сефер и Сезем јаимаат и ќеркичката Адила Дефне која што се роди во мај оваа година.

Новата сопруга на Сефер не сака јавно да се експонира, за разлика од Лејла, која е мошне активна на социјалните мрежи.

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Но затоа Сефер често објавува заеднички фотографии, а од нив можеме да видиме дека се уште се заљубени како и првиот ден.

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Таа е преубава црна дама, која плени каде и да се појави, а Сефер е секогаш со посебен жар во очите кога е покрај неа.

Сефер, со своето петто дете, Адила Дефне Цаноска

Тие живеат складен семеен живот, а како изгледаат кога се заедно, погледнете во продолжение:

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

 

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

Фото: Фејсбук/ Сефер Цаноски

 

(Visited 887 times, 24 visits today)