Погледнете во каква убавица порасна ќерката на Панки од „Куку Леле“ – познатиот татко не крие дека е горд на своите наследнички!

Оваа убавица е ќерка на познатиот пејач Панки од Куку Леле

Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки

Сашо Каимовски попознат како Панки од „Куку Леле“ има две прекрасни ќерки, а Јана е постарата и има 19 години.

Од фотографиите што кружат на интернет можеме да видиме дека Јана пораснала во вистинска убавица.

Нејзиниот татко не крие дека е горд на својата наследничка, а во една пригода објави и заедничка фотографија.

Шармантната Јана покрај специфичната убавина се издвојува и со својот интересен имиџ. Таа исто како и нејзиниот познат татко сака да експериментира со модните трендови, а како изгледа можете да видите во продолжение.

Инаку, Панки покрај Јана ја има и ќерката Каја (14) која е неколку години помала од својата сестра.

Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки

Панки ретко зборува за својот приватен живот, а неодамна за „Бекстејџ“ искрено зборуваше за проблемите низ кои што поминуваше во изминативе неколку години. Тој тогаш за прв пат во јавноста реши да ја сподели неговата верзија на приказната, кажувајќи дека некогаш во минатото случајно се нашол со погрешни луѓе на погрешно место, и како по толку години „кармата“ конечно го стигнала.

Тој во интервјуто се осврна и на ситуацијата во државата во врска со вирусот корона и состојбата во која се најдоа музичарите, а зборуваше и дека со Роберт имаат нов материјал, но дека сега не е време за нови песни.

Во продолжение погледнете и неколку фотографии од неговиот профил на социјалните мрежи од кои ќе ги видите трансформациите на Панки низ годините.

Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
Фото: Фејсбук/ Сашо Каимовски Панки
(Visited 4.025 times, 1 visits today)