Пејачката Јелена Томашевиќ со стомак до забите – еве како изгледа, ФОТОГРАФИЈАТА ги остави фановите без зборови

и неговата убава сопруга, познатата поп пејачка Јелена Томашевиќ, ретко споделуваат моменти од својот приватен живот.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

Сепак, тие одвреме-навреме на социјалните мрежи ќе објават по некоја заедничка фотографија и ќе ги воодушеват фановите.

Впрочем така беше и овој пат кога Иван објави фотографија од него и неговата сопруга од периодот кога Ивана беше бремена.

„Есен 2011, се шетаме по Монмартр, јас имам мустаќи, а Јела под срцето ја носи нашата Нина“, напиша актерот.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

Инаку, Јелена и нејзиниот сопруг Иван Босиљчиќ важат за еден од омилените парови во регионот. И двајцата зрачат со позитивна енергија, и веќе на врапчињата на гранките им е јасно дека многу се сакаат.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

Тие често велат дека нивниот дом е преполн со љубов, почит и разбирање и дека животните вредности се трудат да и ги всадат на нивната наследничка Нина.

Фото: Инстаграм/ Иван Босиљчиќ

А за тоа колку искреноста е особина која ја поседуваат овие двајца уметници, може да се види и по тоа што Јелена отворено зборува за својот брак и без никакво стегање откри дека не постои само совршени моменти, туку и има и такви ситуации кои на крајот и бракот го зацврстуваат.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

„Тајна за совршен брак не постои, постои само љубов и дали двете личности се сложуваат или не. Постојат кавги како и во секој брак, И нема тука кој прв ќе попушти, тоа не е расправија за да се попушти, тоа оди се во рок службата“, вели шармантната Јелена во едно нејзино интервју.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

Се смета дека уметниците се малку тешки, а за тоа како двајца уметници се снаоѓаат во бракот открива Томашевиќ.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ

„ Се зависи, нема тука правила ни меѓу нас пејачите ни меѓу актерите „Сто луѓе, сто чуда – тоа е една стара изрека која во овој случај се покажа како исправна“, изјави во една пригода Јелена со нејзината убава насмевка на лицето.

Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
Фото: Инстаграм/ Јелена Томашевиќ Босиљчиќ
(Visited 14.086 times, 1 visits today)