Пет години, собирале капачиња за да ја разубават кујната на посебен начин

Ова семејство  со години собирало капачиња од стаклени шишиња за да направи нешто интересно во кујната.

Сè што им требаше беше лепак, капачиња и трпеливост. А, резултатот е одличен. 🙂

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 859 times, 1 visits today)