Панталоните што ги носевме како тинејџерки повторно се ИН

Панталоните што ги носевме како деца повторно се ИН

Начинот на облекување во светот познат како „сафари стил“ се смета за еден од главните трендови за оваа сезона, а покрај маслинесто-зелените јакни кои најдобро ја опишуваат оваа естетика, оваа сезона голем хит се и таканаречените „карго“ панталони (кај нас ваквиот модел го викаат „виетнамки“) кои беа мошне популарни во 90-тите години на минатиот век.

ADVERTISEMENT

Главната карактеристика на овој модел се џебовите сместени бочно на ногавиците, кои сe доволни големи за во нив да го ставите и мобилниот. Во однос на широките модели што беа хит во 90-тите, новите модели подобро се прилагодуваат на линијата на телото, а истовремено преставуваат и елегантен сезонски избор.
Дека станува збор за голем тренд кажува и тоа што во продавниците меѓу актуелните колекции на популарните брендови ќе најдете многу вакви модели, а некои од нив погледнете во галеријата што следува …

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Ganni

Monse

Pull and Bear

Pull and Bear

Pull and Bear

Pull and Bear

Pull and Bear

Pull and Bear

Re Done

Reserved

Topshop

Topshop

Topshop

Zara

Zara

Zara

Zara

Zara

 

Facebook Comments
(Visited 260 times, 1 visits today)
Loading...