Огласи
Огласи 2
Стил

Отсуствуваа од школо, излегоа од работа САМО ЗА ДА СЕ СЛИКААТ СО НЕА – ова е ѕвездата што направи гужва во Скопје!

Едно мало девојче се расплака од возбуда, па Брена го прегрна и го праша дали е добро. Девојчето се тресеше од возбуда. 

Огласи 3

Најголемата балканска ѕвезда, ѕвездата над ѕвездите го собра народот, а не правеше концерт. Младите побегнаа од училиште, возрасните паузата од работа ја искористија за да се сликаат со пејачката.

Присуството на Лепа Брена во Скопје направи хаос во еден од градските трговски центри.

„Тепачка“ за да се поздрават со неа, да ја прегрнат, макар и допрат. Едно мало девојче се расплака од возбуда, па Брена го прегрна и го праша дали е добро. Девојчето се тресеше од возбуда.

Брена е во Скопје за да го промовира нејзиниот нов бренд на хулахопки.

„Моите хулахопки, се нежни и силни, како жените“, рече таа.

 

„Лејди Б“ хулахопките од 20, 40 и 70 ден се технолошки најнапредниот производ на регионалниот пазар, кој содржи хијалуронска киселина и златни наночестички во ткаенината.

 

 

 

Маркетинг

Поврзано

Back to top button