Реклама
Наши ѕвезди

Отмени и грациозни: Тие му се НАЈГОЛЕМА ПОДДРШКА – ова се сестрата и мајката на градоначалникот на Струмица

Реклама

Неговото семејство е негова најголема поддршка, а тоа се гледа и по објавите на социјалните мрежи.

Надвор од работното место, политичарите се сосема обични луѓе, со секојдневни проблеми и обврски како и нашите.

ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

Коста Костадинов својата политичка кариера Костадинов ја започнува како член на Советот на општина Струмица.

На Локалните избори кои се одржале на 17 октомври 2021 година, Костадинов како кандидат за градоначалник на Општина Струмица од редовите на СДСМ победил во првиот круг на гласање со освоени 53,70% од гласовите.

Маркетинг
ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

После многуте работни обврски, човек мора да има свој издувен вентил, а во едно свое интервју истакна дека тоа за него се планинарењето и моторите.

По раскинувањето на свршувачката со Марија Десанова, Коста веќе никогаш јавно не проговори за својот приватен живот, па се чини дека во моментов е еден од најпосакуваните ергени во земјава.

Маркетинг
ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

Најголема поддршка во сѐ му е неговото семејство, неговата сестра и неговата мајка.

На нивните социјални мрежи може да се забележат многу нивни заеднички фотографии.

ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

По повод роденденот на неговата сестра, Коста објави нивна фотографија и честитка за неа.

И неговата сестра и неговата мајка се дами со стил, а тоа може да се види од следните фотографии:

ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

ФОТО: Инстаграм / Коста Костадинов

ФОТО: Инстаграм / Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

ФОТО: Фејсбук/ Фани Костадинова

 

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button