Реклама
Наши ѕвезди

Османи на прва прошетка со новородениот син – ужива во татковството

Министерот за надворешни работи ужива со семејството.

Реклама

Третиот син донесе огромна среќа во семејството на Османи.

Успешен политичар, одличен доктор, посветен сопруг и грижлив татко.

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

Бујар Османи своето работно искуство како доктор го започнал во 2004 година како доктор на медицина на Универзитетската клиника за хируршки болести „Св.Наум Охридски“ во Скопје.

Маркетинг

Во 2008 година е назначен како министер за здравство на Република Македонија и таа функција ја извршува се до 2011 година. Од 2011 година е Специјалист хирург во Универзитетска Клиника за Дигестивна хирургија во Скопје.

Маркетинг
ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

На 30 август 2020 година, Бујар Османи е избран за Министер за надворешни работи на Република Македонија. Но, никогаш не се откажал од својата примарна докторска професија.

Во брак е со Валбона Османи, која е вистинска убавица.

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

И двајцата се активни на социјалните мрежи, а честопати споделуваат и семејни фотографии.

Бујар и Валбона се родители на 3 деца, ќерката Елиза, синот Мали и третиот син Луан кој го добија пред еден месец.

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

На 11 вефруари семејството излезе на прошетка низ центарот на градот, која воедно беше и првата прошетка на малиот Луан.

Бујар ужива во татковството, а доказ за тоа се следните фотографии:

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

ФОТО: Фејсбук / Бујар Османи

Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .

Поврзано

Back to top button