Од грдо пајче до изглед на евтина порно актерка – нема да ви се верува како изгледала Александра пред пластичните операции!

Неверојатна промена…

За разлика од Елеонора, Злата, Луна Џогани и другите девојки во Задруга кои немале работа со естетски хирурзи, на списокот на природните убавици не може да се стави и нивната цимерка Александра Суботиќ, која благодарение на пластичните хирурзи и бројните операции го смени личниот опис и сега изгледа потполно непрепознатливо.

Александра е свесна за својот физички изглед кој за време на пубертетот очигледно не бил на прво место и од кој очигледно не била задоволна премногу, па решила сите пари со кои располага да ги вложи и тоа да го коригира.

Таа го поправи сето она од што на своето тело и лице не била задоволна, па затоа сега изгледа непрепознатливо, ако се земе и спореди со тоа како изгледала само пред неколку години. Таа има корекција на нос, ги има зголемено усните и со силиконски и импланти ги зголемила градите кои им пречат на многу корисници на социјалните мрежи, бидејќи изгледаат неприродно и предимензионирано и воопшто не одговараат на незината физичка конструкција, а пред да го направи својот потполн ремонт, таа изгледаше вака.

 

 

„Грда беше, грда и остана. Од грдо пајче до изглед на евтина порно актерка, во што се претвори: грда како и да свртиш“, „Дегутантно и евтино, што да очекувате од таква девојка… Грев, наместо да го вложи парите во образование, таа ги фрла за вештачки гради, фуј“, „ Како крава со два балони, па јас не знам кому му е ова убаво“ се само дел од многубројните негативни коментари кои на сметка на нејзиниот физички изглед можат да се прочитаат под секоја нејзина фотографија што ќе ја објави на социјалните мрежи.

Што се однесува до нас, ние ќе кажеме нејзиното тело е нејзина работа, па ако таа не се чувствувала убаво, и ако решила наместо да си ја поправи самодовербата, довербата да им ја предаде во рацете на хирурзите – па и тоа е нејзина одлука и тука нема што да се мешаме.

Што мислите вие?

Facebook Comments
(Visited 96 times, 1 visits today)