Одлучна ДАМА која чекори цврсто, тоа едноставно е жена Бик!

Тие се одлучни, доследни ,стабилни, тврдоглава, издржливи тоа едноставно е жена Бик!

 

Taa е мирни, но тоа не значи дека се наивни. Тие брзо учат од животните искуства и никогаш не ги повторуваат истите грешки од минатото. Нејзината најголема моќ лежи e во две чувствителностa и трпеливостa. Taa e многу љубезна и кротка, но тоа не значи дека со неа можете да манипулирате.

Немојте да ги тестирате нејзините граници со недолично однесување,бидејќи ќе го разбудите нејзиниот темперамент.Оваа дама не е авантурист, не сака да ризикува бидејќи за неа е важна рамнотежата и сигурноста. Не сака промени без најава, но одлично се снаоѓа ако се случат.

Таа никогаш не изневерува и во потполност е предадена на својот партнер. Кога сака, секогаш е сигурна дека го направила вистинскиот избор. Ако еднаш се врзе за некоја личност, тоа е засекогаш.

Семејството го смета за света работа ако пробате да напданете некој од нејзината фамилија во тој случај е подготвена да ве нападне со сета своја сила.За разлика од другите луѓе, кога Бикот ќе каже некому „те сакам“, тој искрено размислува за тоа.Бикот е секогаш таму за драги луѓе кога минуваат низ тежок период.Неколку дена Бикот работи многу напорно и тој ги поминува останатите денови одмарајќи се на каучот и гледајќи добар филм.

Ако го вознемирите Бикот, подобро ќе заминете додека тој не се налути.Бикот верува дека без оглед колку пати паѓа и не успева на нешто, тој секогаш може да најде начин да се најде на нозе.Никогаш не го будете Бик кога спие.Бикот има сè и интелигенција и надворешна убавина.Бикот не толерира бучава освен гласна музика.

 

Facebook Comments
(Visited 1.362 times, 1 visits today)