Овој божиќен џемпер е посебен заради скриениот „џеб“ во кој можете да носите шише вино

Можеби звучи шашаво, но функционира!

Фото: Промо

Оваа необична мода со божиќните џемпери ни стигна од Америка, а што се однесува до нас, Македонците, на некои од нас им се допаѓа, додека други ја мразат.

Но без разлика дали ви се допаѓаат овие џемпери со новогодишни мотиви или ги мразите, сигурни сме дека некој од овие модели ќе ве освои.

Во прашање се модели што ги има на британската интернет страница „What That Trend“, а на кои натписите во главно се вртат околу алкохолот или пронаоѓање на момче – „All I Wnat This Christmas Is… A Boyfriend“.

Фото: Want That Trend

Па мораме да ви признаеме иако и ние сметавме дека ваквите парчиња кои се гордеат што се „ugly“ и кои се претерано кич и откачени, со пренатрупан новогодишен фолклор на квадратен сантиметар дури и поголем од оној што го прават спомениците во Скопје, дека всушност ваквите џемпери се само за декорација на излозите, сепак откако ги видовме овие неколку модели како да се предомислуваме.

Фото: Want That Trend

Имено можеме да кажеме дека се вљубивме во овој со скриен џеб во чизмата на Дедо Мраз во која може да ви собере шише вино или цела лименка пиво, а кога подобро ќе погледнеме не се лоши и останатите модели.

Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend
Фото: Want That Trend

Па, дали би носеле нешто од ова во празничните денови што се пред нас? И кој ви се допадна најмногу?

(Visited 61 times, 1 visits today)