Овие 3 хороскопски знаци имаат непогрешлива интуиција: Тие ги читаат сите околу нив како отворена книга!

Не е лесно да ги измамите.

 

Овие три хороскопски знаци имаат поразвиена интуиција од која било друга. Тие се во можност да го прочитаат секој интервју за 3 секунди, ништо не пропуштаат, а ако се обидете да ги измамите, ќе направивте голема грешка.Овие знаци имаат најразвиени 6 сетила:

Рибите сакаат да го планираат секој настан во детали и на тој начин да ги искреираат некои ситуации во нивните животи. Тие знаат кога е вистинското време да одат во акција и кога е вистинско време да дадат се од себе за да ја постигнат целта.Нивното мотото е „Чувствувам – значи дека постојам “. Родени во знакот на Риби, обично се водени од нивното внатрешно чувство и ретко кога грешат.

Способноста на Шкорпија да чита други луѓе е неверојатна. Тие се чувствуваат цврсто и длабоко доживуваат сè што се одвива околу нив, па затоа е тешко да ги надминете.Претставниците на овој знак суптилно ги забележуваат вибрациите испратени од луѓето околу нив. Способноста да се предвиди иднината е нивно хоби, но често тие самите намерно ги игнорираат тие знаци и преземаат ризици. Тие претпочитаат возбуда и непредвидливи ситуации, па поради оваа причина тие честопати избираат да ја игнорираат интуицијата.

Интуицијата го предупредува Стрелецот не само за опасноста, туку и за можностите од кои можат да ги искористат, но честопати имаат потешкотии да ги толкуваат тие сигнали.

Facebook Comments
(Visited 1.280 times, 1 visits today)