Овие три хороскопски знаци ги чека најлошата година во животот

Еве кои знаци треба посебно да внимаваат следната година

ФОТО: pixbay.com

Кога астролозите зборуваат за среќа во некој период, тие гледаат добра позиција на планетата Јупитер. Имено, Јарците, Биковите и Девиците ќе имаат многу среќа во 2020 година, и за многумина кои се родени во овој хороскопски знак ќе биде тоа една од најубавите години во животот.

Но за жал, имаме и лоши вести

За разлика од овие три знака, за некои други 2020 би можела да биде катастрофална, а во лошата среќа на прво место ќе бидат Раковите. Тоа е така затоа што за нив Јупитер се наоѓа спротивно од Сатурн, па затоа астролозите советуваат да се изложуваат на што помалку ризици во текот на следната година и дека треба крајно да бидат внимателни бидејќи многу работи можат да тргнат на лошо.

На новата година не треба премногу да се радуваат и Вагите, кои ќе имаат проблеми преку цела година, посебно на љубовен план. Лошата среќа во љубовта својата максимум ќе го достигне во втората половна од годината.

Исто така и Овните немаат премногу причини да се радуваат на 2020 година, па затоа сајтот „We Mistic“ предлага следната година да бидат внимателни.

„Вложувајте максимални напори во правен на големи промени. Измами и замки се многу веројатни, затоа избегнувајте финансиски вложувања. Исто така ќе морате два пати да размислите пред да тргнете на некое патување. Најдобро е да на одите никаде бидејќи големи се шансите да се разболете или да доживеете помала или поголема несреќа“, советуваат астролозите од „We Mistic“.

(Visited 2.607 times, 1 visits today)