Овие девојки се трансформираат како ќе посакаат, нема да верувате како изгледаат без тон шминка

Шарлот  и Аби Роберст се сестри кои ја презедоа оваа вештина на сосема ново ниво заради нивниот неверојатен талент за шминка.

Тие се одличен извор на инспирација во бизнисот и кога ги гледате без шминка, тешко дека верувате дека тие се истите луѓе.

ADVERTISEMENT

„Почнав да се шминкам за забава на возраст од единаесет години, па сега се занимавав со тоа вкупно седум години, но започнав само со трансформации пред една или две години“, откри Аби, која исто така ја инспирираше нејзината помлада сестра.

“Кога Аби започна да користи шминка, тоа исто така го разбуди мојот интерес. Исто така, гледав многу упатства на YouTube, затоа сакав да научам како добро да се снаоѓам”, рече помладата сестра на Шарлот.

Facebook Comments
(Visited 100 times, 1 visits today)
Loading...